Radboud Universiteit Nijmegen (RU)

De Radboud Universiteit biedt een ruim scala aan opleidingen: ruim veertig bachelors en tachtig masteropleidingen. De groene campus ligt op 10 minuten fietsen van het stadscentrum.

Persoonlijk en hoogstaand onderwijs
Het onderwijs aan de Nijmeegse universiteit is persoonlijk, kleinschalig en intensief. Als eerstejaarsstudent heb je minimaal 15 tot 20 contacturen per week. Zo raak je snel thuis op de campus en in je studie. Bovendien krijg je meestal les in kleine groepen, waarin je actief met de studiestof bezig bent. Dat vergemakkelijkt het contact met medestudenten en docenten. Dat onze studenten dit waarderen, blijkt uit de jaarlijkse hoge scores in de Keuzegids Universiteiten en Elsevier.

Extra uitdaging
Voor talentvolle en extra gemotiveerde studenten is er de Radboud Honours Academy; een aanbod van hoogstaande academische onderwijsprogramma’s die je naast je opleiding kunt volgen. De Honours Academy vormt een ontmoetingsplaats voor getalenteerde studenten, topdocenten en internationale partners, bedrijven, overheden en kantoren waar zij exclusieve kennis en ervaring uitwisselen. Als student krijg je zo de mogelijkheid om je extra te verdiepen in het eigen wetenschapsgebied, of om juist over die grenzen heen te kijken.

Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen

Studievoorlichting
E: studievoorlichting@ru.nl
Chat: www.studereninnijmegen.nl
T: 024 361 23 45

Meer weten over studeren in Nijmegen?