Contact

Hoe neem je contact met ons op?

Universiteitstart is een informatieplatform voor de aankomende WO student. Wij proberen deze informatie zo uitgebreid mogelijk weer te geven op de website, maar het kan natuurlijk zijn dat jij meer wilt weten over een bepaalde opleiding. In dat geval, verwijzen wij jou door naar de universiteit waar deze universitaire opleiding wordt gegeven. Ook kun je mailen met onze studiekeuzeadviseur.

Vragen over studiekeuze?

Heb jij een vraag over jouw studiekeuze? Dan helpt onze studiekeuzeadviseur Tom jou graag. Uit eigen ervaring weet hij goed dat het kiezen van een universitaire opleiding erg moeilijk kan zijn. Hij helpt met jouw studiekeuzevragen en neemt eventuele twijfels weg. Je kunt Tom per e-mail bereiken via tom@studiekeuzemaken.nl.

Universiteiten

Universiteiten kunnen contact opnemen met info@universiteitstart.nl voor een vermelding op de website Universiteitstart.nl. U kunt op Universiteitstart uw eigen pagina beheren. Op deze pagina kunt u alles over de universiteit kwijt en kunt u de open dagen vermelden. Universiteitstart is een site van Keuzes. Ons netwerk is één van de grootste studiekeuzenetwerken van Nederland en heeft anderhalf miljoen bezoeken per jaar.

Andere websites in het netwerk

Adres

Keuzes
Brink 1C
3998 JL Schalkwijk

3 tips voor een opleiding aan de universiteit
  • Keuze voor een beroep geeft focus aan je studie.
  • Gebruik een studentenvereniging voor je netwerk.
  • Zoek een bijbaan in de lijn van je opleiding.